Αργυρουπολη:Ιστορικό γεγονός η ένωση των τριών παρατάξεων σε μία και η Διακήρυξη Ενότητας τους




Η Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012, θα αποτελέσει ιστορικό ορόσημο για τα δημοτικά δρώμενα του Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Τα μέλη των Κεντρικών/Επιτροπών Συμβουλίων των τριών παρατάξεων, συνήλθαν σε κοινή συνεδρίαση στο αμφιθέατρο του δημοτικού Ωδείου «Γ. Μιχαλακέας» και αποφάσισαν  να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε σε μια νέα,  ενιαία,  ανεξαρτητη, ισχυρή,  ανοιχτη σε ολουσ Παράταξη, που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την εμπιστοσύνη όλων των συμπολιτών μας για να αναστρέψει την φθίνουσα πορεία που έχει πάρει ο Δήμος μας, βγαίνοντας μπροστά με τόλμη και αποφασιστικότητα, σαν ένα σώμα με μία ψυχή, για να προτείνει και να δώσει αποτελεσματικές λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη.
Την ιστορική αυτή συνάντηση προλόγισαν με θερμά λόγια οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων κ.κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, Χάρης Πασβαντίδης και Γιάννης Τσαρπαλής και κατά τη διάρκειά της:
-          Υπογράφηκε από τα μέλη και τους επικεφαλής των τριών Κεντρικών Επιτροπών το κείμενο της ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (την οποια και παραθετουμε στο παρακάτω κείμενο  )και της δημιουργίας της νέας μεγάλης παράταξης, που τίθεται σε δημόσια διαβούλευση.
-          Συμφωνήθηκε η διενέργεια  αρχές του 2013 του Ιδρυτικού Συνεδρίου της νέας παράταξης, για να αποφασιστεί το όνομα, το καταστατικό λειτουργίας της, να εγκριθούν οι  στρατηγικοί στόχοι και θέσεις για τα μεγάλα ζητήματα της πόλης και, τέλος, να εκλεγεί ο επικεφαλής της  και τα λοιπά όργανα λειτουργίας της.
-          Συγκροτήθηκε η Οργανωτική Επιτροπή προετοιμασίας του ιδρυτικού συνεδρίου της.
Κλείνοντας της εργασίες της συνόδου οι κ.κ. Γιάννης Κωσταντάτος, Χάρης Πασβαντίδης και Γιάννης Τσαρπαλής απηύθυναν συγκινημένοι τις ευχαριστίες τους στα μέλη των τριών π. Κεντρικών Επιτροπών τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλες και όλοι τους,  ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία το μεγάλο αυτό  βήμα που, αφενός μεν ικανοποιεί την ευρεία επιθυμία των δημοτών, και αφετέρου ανοίγει μία ελπιδοφόρο πορεία σωτηρίας του αποτελματωμένου δήμου μας.
Γραφεί Τύπου, 17-12-2012


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Θα τεθεί προς Δημόσια Διαβούλευση προς όλους τους φορείς και παρατάξεις του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Η διαρκής συνομιλία με την κοινωνία του Δήμου, μας φέρνει κοντά στην επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπολιτών μας, να συνενωθούν οι δυνάμεις των παρατάξεων μας.
Στόχος είναι, ενωμένοι, να βγούμε μπροστά με τόλμη και αποφασιστικότητα και να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη.
Από εδώ και εμπρός, ενωμένοι σε μια γροθιά, να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την ανατροπή  της φθίνουσας και προβληματικής πορείας του δήμου και να παρέμβουμε αποτελεσματικά σε κάθε τομέα δραστηριότητας, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής στον Δήμο.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ:
Να ενώσουμε αμεσα ολεσ τις δυνάμεις μας  σε μια νέα, ενιαία,  ισχυρή,  ανοιχτη σε ολουσ Παράταξη που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την εμπιστοσύνη όλων των συμπολιτών μας για να αναστρέψει την φθίνουσα πορεία που έχει πάρει ο Δήμος μας.

ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΟΥΜΕ
Ότι στόχος μας είναι, να αγωνισθούμε ενωμένοι, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, όχι με λόγια αλλά με προτάσεις, ιδέες, πράξεις και συλλογικές δράσεις, να ενωθούμε όλοι μαζί, ανεξάρτητα ιδεολογικοπολιτικών πεποιθήσεων, για να συμμετάσχουμε σε μια κοινή προσπάθειά με παρατηρήσεις, ιδέες και προτάσεις, ώστε να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε όλο το κοινωνικό κεφάλαιο και το επιστημονικό δυναμικό της πόλης μας, για το κοινό όφελος .
Ότι είναι αταλάντευτη και αμετάκλητη βούλησή μας, η νέα Παράταξή να είναι και να παραμείνει ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις, να μην στηρίζεται σε κομματικούς στρατούς, ή μηχανισμούς,  να ενώνει και όχι να διχάζει την κοινωνία,  να δρα με σοβαρότητα, σεβασμό και υπευθυνότητα, χωρίς μεγαλόστομες διακηρύξεις, παραπλανητικά λόγια, επικοινωνιακά τεχνάσματα και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.
Ότι μοναδική και αμετάκλητη δέσμευσή μας είναι να αγωνισθούμε σθεναρά και παραγωγικά για να κάνουμε πράξη το Όραμα που  όλοι μαζί θα επεξεργαζόμαστε και θα διαμορφώνουμε για την πόλη ώστε να αισθανόμαστε σαν ενεργοί πολίτες, χρήσιμοι και περήφανοι γι’ αυτήν .

ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να αγωνισθούμε σαν ένα σώμα με μία ψυχή για να βγάλουμε τον δήμο από το σημερινό τέλμα και αδιέξοδο, να τον οδηγήσουμε ξανά σε πορεία ανάπτυξης – όπως του αξίζει - να δώσουμε πάλι στους συνδημότες μας τη χαμένη ελπίδα τους. Με ισχυρή βούλησή, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και όλων των δυνάμεων της πόλης, με όραμά και ειλικρινή αγώνα, θα το πετύχουμε.


Συνδημότισσες, Συνδημότες,

Ηρθε η ώρα των αποφάσεων και της δράσης. Σας καλούμε να ενισχύσετε με την συμμετοχή σας μια ειλικρινή, έντιμη, υγιή, δημοκρατική, ενωτική, ελπιδοφόρα και δημιουργική προσπάθεια  να κάνουμε, ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, το Όραμα μας πράξη.

Ελληνικό – Αργυρούπολη, 16 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

Τα 100 Μέλη των Κεντρικών Επιτροπών των 3 παρατάξεων μαζί με τους επικεφαλής τους Γιάννη Κωνσταντάτο, Χάρη Πασαβαντίδη και Γιάννη Τσαρπαλή.   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ