Με επιτυχία ο χορός των Λακώνων Γλυφάδας







Ούτε η καταρρακτώδης βροχή  δεν εμπόδισε τους φίλους των Λακώνων Γλυφάδας να παραστούν στον ετήσιο χορό του Συλλόγου. Η αίθουσα του ξενοδοχείου που πραγματοποιήθηκε ο χορός ήταν κατάμεστη .Στην υποδοχή η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φρίντα Μαυροπούλου και ο Αντιπρόεδρος κ. Θεοδοσόπουλος.
Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία της Προέδρου των Λακώνων που μίλησε για την Λακωνία την  ιδιαίτερη Πατρίδα της .Στη συνέχεια  το μικρόφωνο δόθηκε στον Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Κώστα Κόκκορη  ο οποίος και έκανε αναφορά στους ήρωες της Λακωνίας αλλά και των γύρω από αυτήν περιοχών.
Στη συνέχεια το χορευτικό Τμήμα των Λακώνων Γλυφάδας μας διασκέδασε με ένα πλήθος παραδοσιακών χορών από όλη την Ελληνική  επικράτεια .
Στην εκδήλωση εκτός από τους προαναφερθέντες παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στάθης Γεωργούλιας, ο τ. Αντιδήμαρχος κ.Αγγελάτος, η κ. Λένα Μαυρακάκη Γραμματέας του Δ.Σ , η κ. Μαρία Λάσκαρη με τον γιό της γιατρό επίσης, ο κ. Κωτσώνης καρδιολόγος και τ. Δημοτικός Σύμβουλος. Από την αντιπολίτευση, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ακρίβος και σαν εκπρόσωπος του κ. Βαρβιτσιώτη η κ. Ιατρού..Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι πρόεδροι αλλά και πολλοί φορείς της Γλυφάδας τίμησαν με την παρουσία τους τον Χορό..Με κέφι, τραγούδι και χορό, η εκδήλωση κράτησε μεχρι τα ξημερώματα. Από εμάς συγχαρητήρια 
Ακολουθεί φωορεπορταζ















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ