"Κι όμως! Μπορεί να ακυρωθεί κάθε χρέος..."

From: inkakritis@inkakritis.gr
To: inkakritis@inkakritis.gr
Subject: "Κι όμως! Μπορεί να ακυρωθεί κάθε χρέος..."
Date: Tue, 26 Feb 2013 02:24:25 +0200


Θέμα: "Κι όμως! Μπορεί να ακυρωθεί κάθε χρέος..."
 "Κι όμως! Μπορεί να ακυρωθεί κάθε χρέος..."
Η σωτηρία της χώρας μας εξαρτάται από εμάς τους ίδιους


Σνομπάρουν τη σωτηρία της χώρας γιατί θέλουν να ρουφήξουν όλο το μεδούλι της. Θέλουν φτηνά έως τζάμπα τις ιδιοκτησίες και δημόσιες εκτάσεις  για να κάνουν κουμάντο μόνοι τους, δεν εξηγείται αλλιώς γιατί όσοι επέβαλαν και όσοι υποστήριξαν τα ξενόφερτα μνημονιακά σχέδια - πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, υποδουλώνοντας με χρέη τους Έλληνες για πολλές γενιές δεν κάνουν έστω τώρα το αυτονόητο.
Να στηρίξουν τη λύση σωτηρίας και απεγκλωβισμού μας από το αδιέξοδο των συνεχιζόμενων χρεών.
Λες και δεν ξέρουν, δεν έχουν ακούσει από τους δικηγόρους τους και τους συμβούλους τους ότι υπάρχει λύση. Ότι ακυρώνεται κάθε χρέος, όταν ο πληθυσμός της χώρας εξαθλιώνεται ο δανειστής χάνει κάθε προνόμιο. Και πως γίνεται αυτό; Με τη συγκέντρωση 1.000.000 υπογραφών ευρωπαίων πολιτών.
Αυτομάτως γίνεται ευρωπαϊκός νόμος η αρχή της κατάστασης ανάγκης. Αυτόν τον τρόπο, το νόμιμο θεσμό άμυνας κάθε εξαθλιωμένου λαού από την επίθεση που δέχεται τον δίνει η συνθήκη της Λισσαβώνας.
Ήδη η υπόθεση της ενεργοποίησης του νόμου με προσφυγή των νομικών συμβούλων της Συνταγματικής Παρέμβασης των Ελλήνων Ανδρέα και Αλέξη Αναγνωστάκη, από 9 - 1- 2013,είναι στο Γενικό Ευρωπαικό Δικαστήριο.
Είναι η πρώτη φορά στην δικαστική ιστορία της Ευρώπης, που ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΑΖΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ" ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗ - ΜΕΛΗ των οποίων οι πολίτες υποδουλώνονται και εξαθλιώνονται από τα χρέη.
Η σωτηρία της χώρας μας εξαρτάται από εμάς τους ίδιους. Ας κάνει ο καθένας μας υπόθεση δική του τη συλλογή υπογραφών για να ενεργοποιηθεί αυτομάτως ο νόμος και η διαγραφή.
http://www.1millionsignatures.eu/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ