Ενημέρωση Δημοτών για καθαρισμό των οικοπέδων τους μέχρι 15 Μαΐου 2013

Πρόσκληση στους ιδιοκτητες οικοπέδων να καθαρίσουν τις ιδιοκτησίες τους μέχρι τις 15 Μαίου προχωρ΄΄α με ανακοίνωσή του ο Δήμος Γλυφάδας,αφου η επικυνδυνότητα για την δημόσια υγεια, ααλλα και για πρόκληση πυρκαγιάς αυξανεται.Τα πρόστιμα σε οσους δεν αντααποκριθουν θα ειναι τσουχτερα
Η ανακοίνωση έχει ως εξης:


"Ο Δήμος Γλυφάδας ανταποκρινόμενος στην υπ’ αριθμ. 4 Πυροσβεστική Διάταξη (ΦΕΚ 724 τ. Β’/1987) που αφορά στην αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς, καλεί τους ιδιοκτήτες οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, να προβούν μέχρι τις 15 Μαΐου 2013 στον καθαρισμό τους από τα ξερά χόρτα και τα απορρίμματα και στην απομάκρυνση τυχόν εύφλεκτων υλικών.

Στους προαναφερόμενους χώρους απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα φωτιάς από 1η Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 2011 (θερινή περίοδος).

Σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμος, όπως έχει υποχρέωση, θα προβεί στον καθαρισμό και θα χρεώσει αναλόγως τους ιδιοκτήτες, ενώ οι παραβάτες θα υπαχθούν στις διατάξεις του άρθρου 433 του Ποινικού Κώδικα. Η χρέωση από τον καθαρισμό ξεκινά από 300 ευρώ και διαμορφώνεται ανάλογα με τα τετραγωνικά του οικοπέδου. Το συνολικό ποσό θα χρεώνεται στο Τ.Α.Π. (Τέλος Ακίνητης Περιουσίας)"

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρ Φιλάνθη Αγγελάκου: όλα για το Ταεκβοντό