Έκτακτα Μέτρα τα οποία μπορούν να μειώσουν την ανεργία στη ΓλυφάδαΟμιλία της κ. Άννας Καυκά , προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, στην εκδήλωση- συζήτηση για την Ανεργία, του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέας Ευρυάλης


 

Οι 2 προτάσεις είναι αποτέλεσμα συνεργασίας και μελέτης του Αντιπρόεδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Νίκου Λεβετσοβίτη και του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας.

Άννα Καυκά, πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας

Καλούμε τον κ. Δήμαρχο Γλυφάδας να συμβάλει και ο Δήμος στον αγώνα επιβίωσης που δίνουμε όλοι και προτείνουμε 2 Έκτακτα Μέτρα τα οποία μπορούν να μειώσουν την ανεργία στην πόλη μας.
•Να μειώσει τα Δημοτικά Τέλη κατά 30% και για 3 χρόνια στις επιχειρήσεις που απασχολούν κατά 60% Γλυφαδιώτες (Δημότες Γλυφάδας) Με αυτό το απλό και ριζοσπαστικό μέτρο μπορούμε να δώσουμε άμεση λύση στο πρόβλημα της ανεργίας στη Γλυφάδα.
•Κάθε νέα επιχείρηση που ανοίγει στο Δήμο Γλυφάδας να απαλλάσσεται για 5 μήνες από τα δημοτικά τέλη, εφόσον απασχολεί κατά 60% Γλυφαδιώτες (για τουλάχιστον 3 εργαζόμενους). Είναι ένα πολύ σοβαρό κίνητρο για να ανοίξει κάποιος νέα επιχείρηση στη Γλυφάδα μας, άρα να απασχολήσει και συμπολίτες μας.

Σχόλια

  1. μπραβο στο ΝΙΚΟ ΛΕΒΕΤΣΟΒΙΤΗ Κ σε σενα!!μπορουμε να συνεργαστουμε...μεσω mpdclub=ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
    ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ Κ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ

    www.mekarta.gr
    www.mpdclub.gr
    www.mpdradio.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ