Παρθενών Α. Γλυφάδας: Το τσουγκρισμα του Πασχαλινου Αυγου

Τα " τσούγκρισαν" και εφέτος στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο του Παρθενώνα Α. Γλυφάδας.. Τα Πασχαλινά Αυγά εννοείται..Την όμορφη αυτή εθιμοτυπική Γιορτή που έχει καθιερώσει ο Σύλλογος την Κυριακή του Θωμά. Γέμισε η αίθουσα από κόσμο. Γνωστοί  σχεδόν όλοι,   βρήκαν και την ευκαιρία να συγχαρούν το νέο Δ.Σ. .Η εκδήλωση άρχισε με την Αναστάσιμη Ευλογία του Ιερέα για να συνεχιστεί με την Ομιλία του Προέδρου κ.Βασιλη Διαμαντή και την προσφώνηση των επίσημων από την κ. Ελένη Γραψα.

Όλοι σύντομοι και περιεκτικοιστον λόγο τους.Δουλεια πολυ και στα υπολοιπα μελη του Δ.Σ. Τον κ Τιμολεωντα Παγκαλο την κ. Πόπη Ηρακλειδη, τον κ.Αλεξανδρο Τσαπελη και τις κυριες  του Δ.Σ.
Στην εκδηλωση παρεστησαν: Η Επιτημη Πρόεδρος κ. Βούλα Παπαμιχαλοπούλου, απο την Διοιηκουσα Παραταξη του Δήμου, η Γραμματέας του ΔΣ.κ Ελένη Μαυρακακη,  Ο ΑντιδήμαρχοςΟικονομικών κ. Γεωργούλας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριοτητας κ. Τσαμπιρας . απο την μειζονα αντιπολιτευση οι τ. Αντιδήμαρχοι κ.κ.  Αγγελοπουλος, Δήμου,και Σταμος. Από εμας συγχαρητηρια


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ