Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών από το Δήμο Γλυφάδας, με πρωτοβουλία της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας « Εμείς»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών που πραγματοποίησαν ο Δήμος Γλυφάδας και η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς» καθώς συγκεντρώθηκαν περί τα 3.000 απαραίτητα σχολικά είδη. Η συγκέντρωση έγινε στο Παλαιό Δημαρχείο παρουσία της προέδρου της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς» Λένας Μαυρακάκη και της προέδρου της Επιτροπής Παιδείας και αντιδημάρχου Διοικητικού Μαρίας Βουγιουκλή.
Τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν από το Δήμο, μέσω του τμήματος Παιδείας, σε σχολεία της περιοχής, με στόχο να δοθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη και οι οικογένειες τους αδυνατούν να ανταποκριθούν.

Δυναμικό παρόν στην εκστρατεία την οποία και στήριξαν έμπρακτα έδωσαν οι: ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ Γλυφάδας, Σύλλογος Αρκάδων ο «Αρκάς», Ένωση Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία»,  Σύλλογος Μικρασιατικών Γλυφάδας «Αργένον» , Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος « Παρθενών»,  Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Ευρυάλης, Σύλλογος Φίλων Χορού & Παράδοσης, Σύλλογος  Γονέων 6ου Γυμνασίου Γλυφάδας, Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Γλυφάδας, Ένωση Γονέων Γλυφάδας.

Επίσης σημαντική ήταν η προσφορά των:  Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Μπάμπαλη Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Η Μάθηση», βιβλιοπωλείο « Σελίδα»,  βιβλιοπωλείο  «Τo Φάσμα», «S.M. ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΕ»,  «ΜΑΧ STORES», « ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ  STAGER».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρ Φιλάνθη Αγγελάκου: όλα για το Ταεκβοντό