Πραγματοποιήθηκε η 3η ανοιχτή συνάντηση του Δημάρχου με τους κατοίκους της Αγ. Τριάδας



«Όταν αναλάβαμε δημοτική αρχή ο χώρος στον οποίο βρισκόμαστε  ήταν αναξιοποίητος. Σήμερα είναι μια από τις ωραιότερες πλατείες της Αττικής. Η συμβολή επιφανών συμπολιτών μας ήταν καθοριστική και ανεκτίμητη. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και εξακολουθούν να μας δείχνουν, στηρίζοντας έμπρακτα
την προσπάθεια μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και να αναδείξουμε την πόλη μας, σε πόλο έλξης επισκεπτών, αναβαθμίζοντας τις υποδομές αλλά και το φυσικό της πλούτο». Με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος ξεκίνησε την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία της Αγ.Τριάδας παρά τη βροχή.

Κατά την ενημέρωση επικεντρώθηκε στα έργα που έχει υλοποιήσει ή έχει δρομολογήσει η Δημοτική αρχή για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους κατοίκους κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο νέο κοιμητήριο. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε πρωτοβουλίες και δράσεις για τη στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων (φαρμακείο, παντοπωλείο, ιατρείο, μαγειρείο, φροντιστήριο), του θεσμού της οικογένειας (καλοκαιρινή απασχόληση παιδιών, βελτίωση σχολικών υποδομών κα) αλλά και στη δημιουργία υποδομών ψυχαγωγίας και άθλησης για όλες τις ηλικίες (γήπεδο Τερψιθέας, δημοτικό αθλητικό κέντρο, υπαίθρια όργανα γυμναστικής, δημιουργία και βελτίωση χώρων ψυχαγωγίας).

Η επόμενη και τελευταία συνάντηση του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21.10.2013 στην πλατεία Ξενοφώντος. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ