Συνάντηση με τους κατοίκους στην πλατεία Ευρυάλης




Με κατοίκους της Ευρυάλης συναντήθηκε χτες ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης στο οικολογικό πάρκο Ευρυάλης στο πλαίσιο των ανοιχτών συναντήσεων με τους πολίτες της Γλυφάδας.
Ο Δήμαρχος κατά την ομιλία του έκανε σύντομο απολογισμό του έργου και των δράσεων της δημοτικής αρχής ο οποίος κινήθηκε σε τρεις βασικούς άξονες α). Ανάπτυξη κοινωνικών δομών για τη στήριξη των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται  όπως κοινωνικό παντοπωλείο, φαρμακείο, ιατρείο, μαγειρείο, φροντιστήριο για τους μαθητές κ.α. β)
. Βελτίωση των υποδομών με στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των κατοίκων όπως ασφαλτοστρώσεις, ενίσχυση φωτισμού, εξωραϊσμός κοινόχρηστων χώρων, τοποθέτηση υπαίθριων οργάνων γυμναστικής γ). δράσεις και πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του αθλητισμού και την ανάδειξη του πολιτισμού καθώς και τη στήριξη της μαθητικής κοινότητας όπως αναβάθμιση χώρων άθλησης, πολιτιστικός Σεπτέμβρης, καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών, εξωραϊσμός των σχολικών κτιρίων κ.α.
Οι δημότες που παρευρέθηκαν στη συνάντηση έδωσαν στο Δήμαρχο τις παρατηρήσεις και επισημάνσεις τους που αφορούσαν κυρίως δενδροφυτεύσεις, σήμανση οδών, δημιουργία χώρων πρασίνου κ.α.
Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης στο σύντομο απολογισμό τόνισε μεταξύ άλλων ότι «οι δυσκολίες είναι πολλές η προσπάθεια όμως συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και ευχαριστώ τους εργαζόμενους του Δήμου τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου και τους συμπολίτες μας με τη στήριξη των οποίων πετύχαμε όλα όσα σας ανέφερα».
Η επόμενη συνάντηση με τους Δημότες είναι στην πλατεία Αγ. Τριάδας την Τετάρτη 16.10.2013.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ