Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδαςμε θέμα: «ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ»





Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η ΠΙΝΔΟΣ»
με θέμα: «ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ» την Κυριακή 19-1-2014 και ώρα 7:00μ.μ. στο κατάμεστο κινηματοθέατρο: «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» στην Άνω Γλυφάδα. Μετά την έναρξη και την εισαγωγική ομιλία και χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γρηγόρη Ζιάκα, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Κ. Κόκκορης, ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κ. Κωνής και ο Πατέρας Μιχαήλ εκ μέρους του Μητροπολίτη Γλυφάδας, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Ελληνικού Σεβασμιωτάτου κ.κ. Παύλου. Ομιλητές στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» κ. Φρίξος Πούρλης και ο καθηγητής φιλολογίας κ. Σπύρος Εργολάβος ο οποίος ανέπτυξε ευρύτατα το θέμα, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκομένους να διαπιστώσουν πλήρως το μέγεθος των ευεργεσιών των Ηπειρωτών Εθνικών Ευεργετών και την προσφορά τους στην πατρίδα.Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, τη χορωδία της Ομοσπονδίας Μουργκάνας
υπό τη διεύθυνση της Κας Ρούλας Χήνου, το μουσικό συγκρότημα «Λαλητάδες» και από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου. Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η ΠΙΝΔΟΣ» με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, στα πλαίσια της εκδήλωσης βράβευσε τον Γλυφαδιώτη συμπολίτη μας κ. Παναγιώτη Μάνεση για την προσφορά του εξοπλισμού παρασκευής και συντήρησης φαγητού και τροφίμων στο Κοινωνικό Μαγειρείο το οποίο πρόσφατα εγκαινιάσθηκε από τη Δημοτική Αρχή.

 Στην εκδήλωση παρευρέθησαν: ο Πατέρας Μιχαήλ εκ μέρους του Μητροπολίτη Γλυφάδας, Βάρης, Βουλιαγμένης, Ελληνικού Σεβασμιωτάτου  κ.κ.Παύλου, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Κ.Κόκκορης, οι Αντιδήμαρχοι: κ.Ε. Γεωργούλας, Μ. Βουγιουκλή και Κ. Ζαμπετονίδου, ο αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για τη Γλυφάδα» κ. Γ.Αγγελόπουλος, η αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες κ. Α.Λυγνού, ο Ευρωβουλευτής κ. Γ. Παπανικολάου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Θ. Σπονδυλίδης εκπροσωπόντας και τον Περιφερειάρχη κ. Γ.Σγουρό, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.Α. Γιαννακάκης και κ.Χ.Πασβαντίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: κ.Γ.Κόκκορης, κ.Ν.Αργυροπούλου, κ.Δ.Τσακίρης, κ.Ε.Μαυρακάκη, κ.Σ.Δήμου, κ.Γ.Τζούβελης, κ.Δ.Ακρίβος, κ.Δάφνη Χαρίση-Μπίλια, κ. Π.Μερίκου, οι πρώην Αντιδήμαρχοι κ.Φυλακούρης και κ.Φιλόπουλος, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ.Σ.Δίβαρης, ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ν.π. Κ.Α.Π.ΠΑ. του Δήμου Γλυφάδας κ. Στράτος Κάνος, από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος: ο Αντιπρόεδρος κ. Κ.Κωνής, ο Γεν.Γραμματέας κ.Γ.Δόσης, ο ταμίας κ.Κ.Κωνσταντίνου, το μέλος του Δ.Σ. κ.Η.Κίκη και η κ.Σ.Δάλα, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μουργκάνας κ. Ζ.Ντρούγκα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ηλιούπολης κ.Ν.Σπέγκος,ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου κ.Ζ.Κόντης,ο Πρόεδρος Ηπειρωτών Νοτιών Προαστίων «ο Ρόβας» κ.Π.Θανόπουλος, η ταμίας του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν.Σμύρνης-Π.Φαλήρου «Η ΤΙΤΑΝΗ» κ. Χ.Στράτη, η Γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου «το Κούγκι» κ.Α.Μπαλούμη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Μεσογαίας κ.Τσακαγιάννης, από το Σύλλογο Χρυσοβίτσας ο κ.Δ.Μούρτος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Λακώνων Γλυφάδας κ.Φ.Μαυροπούλου και η Γραμματέας κ.Ε.Μαυροπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Γλυφάδας κ.Ν.Τσιντής, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Χορού και Παράδοσης κ.Α.Βατιμπέλα και η Γραμματέας κ.Ν.Χολίδα, ο Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου «ο Προφήτης Ηλίας κ.Χατζηδάβαρης, η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Γλυφάδας κ.Καραβουσάλη, ο Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης κ.Ν.Καλογερόπουλος, ο Γ.Γραμματέας της Εταιρίας Αρκαδικών Γραμμάτων &Τεχνών κ.Ι.Κατσούλος, , από την Ένωση Κρητών Γλυφάδας ο κ.Μ.Τσακαλάκης, ο Δ/ντης της Ε.Μ.Υ. κ.Ν.Καραταράκης,ο καθηγητής Πνεπιστημίου κ.Π.Κόκκοτας, ο γνωστός συγγραφέας-λαογράφος κ.«Μητσ-Μητς», ο γνωστός και δημοφιλής συνθέτης-τραγουδιστής Κώστας Καράλης και πλήθος Ηπειρωτών και φίλων του Συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους συντελεστές και όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΙΑΚΑΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΤΟΠΟΔΗΣ













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ