Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωτάθλημα τάβλι των ΚΑΠΗ του Δήμου Γλυφάδας





Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα τάβλι διάρκειας δύο εβδομάδων και διοργάνωσαν ο αθλητικός του Κ.Α.Π.ΠΑ. και ο τομέας  των ΚΑΠΗ του Δήμου. Το πρωτάθλημα περιελάμβανε 320 αγώνες που διεξήχθηκαν με αγωνία, ένταση και εκπλήξεις, από τους συμμετέχοντες. Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο κ. Δημητριάδης από το ΚΑΠΗ της Αγίας Τριάδας.  Στους Προκριματικούς αγώνες που προηγήθηκαν, οι νικητές από  κάθε ΚΑΠΗ προχώρησαν στους ημιτελικούς αγώνες.

Νικητές των ΚΑΠΗ ήταν
οι: κ.κ. Καστούμης από Βορ. Ηπείρου,  Γεωργακόπουλος από Αγ. Τρύφωνα,  Λανδράκης από Επιδαύρου και Δημητριάδης από Αγία Τριάδα. Στους ημιτελικούς κληρώθηκαν τα ζευγάρια  Καστούμης - Λανδράκης  και Δημητριάδης- Γεωργακόπουλος. Νικητές αναδείχθηκαν οι κ.κ. Λανδράκης με σκορ 5-3 και Δημητριάδης με σκορ 5-4. Στο μεγάλο τελικό (Δημητριάδης-Λανδράκης) κέρδισε με 7-6 ο κ. Δημτριάδης και στο μικρό τελικό (Γεωργακόπουλος-Καστούμης)  ο κ. Γεωργακόπουλος.

Να σημειωθεί ότι, για την αμεροληψία των αγώνων, οι κληρώσεις έγιναν με κλειδάριθμο. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν μετάλλια. Οι νικητές του κάθε ΚΑΠΗ πήραν ως δώρο μία αθλητική φόρμα και οι δύο πρώτοι επιπλέον κύπελλο, αθλητική μπλούζα και αθλητικές τσάντες.

Κριτές των αγώνων ήταν οι κ.κ. Αντωνίου, Λιανός, Μακρής και Τρεκλής. Να σημειωθεί ακόμη, ότι κληρώθηκαν αθλητικές παιδικές φόρμες σε όσα μέλη των ΚΑΠΗ παρευρέθηκαν στον τελικό. Μετά τις απονομές, ακολούθησε γιορτή με μουσική, χορό και σερπαντίνες. Παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιωαν. Γκέκας και Δημ. Βίγλας τα μέλη του ΚΑΠΠΑ, Καληδώνης, Μακρής και Λιανός.  Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Τομεάρχης Αθλητισμού Στράτος Κάννος.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ