ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΡΑ



Το ΙΝΚΑ συμφωνεί με κάθε είδους αναλογικό και δίκαιο φόρο, υπό την προϋπόθεση να πηγαίνει στο σκοπό του και να έχει γίνει Λογιστικός Έλεγχος για τα προηγούμενα 10 χρόνια.
Το ΙΝΚΑ δεν συμφωνεί, για κανένα φόρο ακινήτων και καθόλου για φόρο επί συνόλου περιουσίας, αλλά μόνο κατά ακίνητο που παράγει εισόδημα, και μόνο αν, αυτό το εισόδημα δεν έχει φορολογηθεί πριν.
Την ρήψη της βόμβας ‘’διαμαντοκόφτη’’ που χρησιμοποίησαν οι αμερικανικές δυνάμεις στα βουνά για να εξορύξουν Osama Bin Laden που έριξε τους πύργους, μοιάζει να εφαρμόζει ο κ θεοχάρης, εναντίον όλων των Ελλήνων που έχουν απατήσεις οι εφορίες.
Οι κατασχέσεις μισθών περιορίζονται σε υπόλοιπο για την επιβίωση του καταθέτη
μισθωτού, αλλά οι κατασχέσεις λογαριασμών που δεν είναι μισθοδοσίας ενεργούνται σε ολόκληρο το απαιτητό της εφορίας, χωρίς καμία ειδοποίηση η συμβιβασμό.
Η ειδοποίηση λείπει, ενώ είναι δικαιακά απαραίτητη, ώστε ο κάτοχος του λογαριασμού να μην βρεθεί στον άλλο κόσμο από έκπληξη σαν και αυτήν που συνέβη στην Πάρο.
 Δείτε το:

Πάρος: Τον σκότωσε η «αφαίμαξη» της Εφορίας!

Από ProtoThema.gr | protothema.gr – 22.01.14 59 λεπτά πριν
Δεν άντεξε η καρδιά ενός εργολάβου από την Πάρο όταν διαπίστωσε ότι η Εφορία είχε βάλει «χέρι» στον τραπεζικό λογαριασμό του στον οποίο είχε καταθέσει ένα μεγάλο ποσό από αμοιβές του, για να μπορέσει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του. Όταν τον βρήκε άδειο, υπέστη καρδιακό επεισόδιο που του στοίχισε τη ζωή!
Η ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε την περασμένη εβδομάδα, με θύμα έναν 58χρονο εργολάβο ο οποίος είχε αναλάβει την ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου στην Νάουσα της Πάρου. Οι εργασίες δεν είχαν τελειώσει, αλλά ο εργολάβος ζήτησε χρήματα από τον ξενοδόχο για να πληρώσει τους εργάτες του και εκείνος κατέθεσε στον λογαριασμό του 15.000 ευρώ.
Όταν, όμως, πήγε να κάνει ανάληψη για να πληρώσει τους μισθούς στους εργαζόμενους που απασχολούσε, πληροφορήθηκε εμβρόντητος από τον ταμία της τράπεζας ότι ο λογαριασμός του ήταν... μηδενικός! Αναζητώντας την αιτία που δεν υπήρχαν μέσα τα χρήματα, διαπίστωσε ότι η Εφορία είχε κατάσχει ολόκληρο το ποσό για να εξοφληθούν τα χρέη του! Καταρρακωμένος ο 58χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, όπου υπέστη έμφραγμα την επομένη. Αμέσως οι δικοί του τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, όπου όμως ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή...

Το ΙΝΚΑ θεωρεί πως πρέπει να τηρούνται τα επιβαλλόμενα μιας κοινωνίας με κανόνες.
Οι εφαρμογές αυτές του υπαλλήλου του Υπ. Οικονομικών κ. θεοχάρη, δίκην στρατιωτικών επιδρομών εναντίον των Ελλήνων, αναδύουν αισχρότητα από ανώτερο, και……. Οι πολίτες πιστεύουμε πως οι ανώτεροι είναι απαλλαγμένοι από αισχρές συνήθειες και συμπεριφορές.
Μπορεί να πιστεύουμε λάθος, αλλά αυτό, το ότι έχουμε ανάγκη, οι διοικούμενοι να πιστεύουμε στους διοικούντες, όταν γίνεται εκμετάλλευση, παράγει ανάγκη απαλλαγής από τέτοιους διοικούντες.
Οι νόμιμοι φόροι πρέπει να πληρώνονται, εκτελέσεις ανθρώπων δεν πρέπει να γίνονται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ