ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ «ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣΗΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ»



Άμεσος στις απαντήσεις, γρήγορος στη σκέψη αλλά και στις πράξεις ο Δήμαρχος της Γλυφάδας Κώστας Κοκκορης, με το που ανέλαβε τη διοίκηση της πόλης άρχισε τα έργα. Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια, και λίγο πριν τις Αυτοδιοικητικές εκλογές ζητήσαμε από τον Δήμαρχο έναν απολογισμό του έργου του



Κύριε Δήμαρχε τελειώνει μια τετραετία, ποιες οι εντονότερες στιγμές, οι μεγαλύτερες αποφάσεις.
-Κάθε ημέρα ήταν και διαφορετική. Εμείς, η παράταξή μας, δώσαμε ένα πρόγραμμα στους πολίτες και ζητήσαμε να μας αναθέσουν τη ευθύνη της Γλυφάδας και εμείς το πράξαμε. Τώρα κάνοντας αποτίμηση των τριών και κάτι χρόνων( γιατί ήταν μια κουτσή τεταετία μπορούμε να κοιτάξουμε τον πολίτη στα μάτια

Θα δείτε ότι παρά τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες τα καταφέραμε.! Εδώ θα τονίσω ότι ο Δήμος Γλυφάδας δεν χρωστάει ούτε  ένα Ευρώ πουθενά!!και έχουμε κάνει αυτά που  είπαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι πολλά τα έργα που έγιναν, πολλά αυτά που είναι σε εξέλιξη και άλλα που έχουν ήδη δρομολογηθεί.
Με το θέμα του Νέου Κοιμητηρίου και τις μηνύσεις που έγιναν, βγήκε μια διαταξη που σας δικαιώνει.
Μα εμείς κάναμε τη μάχη ώστε να γίνει αυτή η ρύθμιση..Είναι δυνατόν αντί να μας ενώνει ο θάνατος υπάρχουν αντιπαραθέσεις; Εμείς κάναμε το αυτονόητο, χωρίς φανφάρες και φιέστες  ..Το κοιμητήριο ήταν το μέγιστο πρόβλημα  όλων των Δημάρχων από το 1980 , την εποχή του αείμνηστου Λαζαρίδη, μετά ο Σπονδυλίδης και όλους τους όλοι οι Δήμαρχοι μετά έδιναν μάχες  Εμείς κάναμε αυτή την κινήσει στο βουνό, εδόθη μια μάχη. Και τώρα πρέπει να κάνουμε το ένα πλέον οικολογικό κοιμητήριο είναι δυνατόν να είναι  σημείο τριβής!
Κύριε Δήμαρχε το έργο στην Πόλη φαίνεται..Δημιουργήθηκαν πολλές νέες πλατείες αλλά και έργα που βελτιώνουν το περιβάλλον της Πόλης. Από που βρέθηκαν αυτά τα χρήματα;
Από όλους τους φορεί !ς Δεν υπάρχει Ευρωπαϊκό πρόγραμμα που ο Δήμος να μην είναι μέσα. Βεβαίως έχουμε κάνει παρεμβάσεις και με τον ΣΠΑΥ, κάναμε δενδροφυτεύσεις στο βουνό Επίσης έχουν φτιαχτεί τρις καινούργιες πλατείες. Από την αρχή, με δωρεές συμπολιτών μας Επίσης, με δωρεά συμπολίτη μας φτιάχτηκε ένας νέος μεγάλος παιδότοπος.
Σε όλη την Πόλη έχουν τοποθετηθεί όργανα γυμναστικής, έχουν φτιαχτεί κηπάρια .Οι  παιδικές χαρές έχουν περιφραχτεί. Δεν υπάρχει γειτονιά που να μην έχει γίνει κάποιο έργο.. Κοιτάξτε στην Πόλη υπήρχαν πολλά παγιωμένα συμφέροντα που .Είμαστε σε μια Πόλη που ο ένας γνωρίζει τον άλλον..Δεν διστάσαμε να συγκρουστούμε με τον οποιοδήποτε λυμαινόταν την Γλυφάδα.
Κύριε Κόκκορη πολλοί στις εκλογές που έρχονται δίνουν ένα σήμα εκλογής με  κομματικά κριτήρια, ανάγοντας έτσι τις Δημοτικές εκλογές σε  Εθνικές. Ποια η γνώμη σας
Εμείς είμαστε ένας ανεξάρτητος  Συνδυασμός Εάν δείτε, το ψηφοδέλτιο μας είναι αυταπόδεικτο. Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην Τοπική κοινωνία, έχουμε ενώσει τους πολίτες μας έξω από κομματικές διακρίσεις Αυτό που μας ενώνει είναι η Γλυφάδα, και ζητάμε από τους δημότες, να μας αναθέσουν και πάλι την ευθύνη της Πόλης Να συνεχίσουμε το έργο μας. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε Πολιτιστικές υποδομές, υποδομές αθλητισμού, να γίνει ανάπτυξη Επιτέλους να σταματήσει η απαξίωση για τα Αστέριο, να φτιαχτούν οι Μαρίνες, να υπάρξει τουρισμός  στην Γλυφάδα και επομένως θέσεις εργασίας.Όσο για το μεγάλο εμπορικό κέντρο που λένε ότι θα φτιαχτεί στο Ελληνικό μας βρίσκει Αντιθετους..Όλη η Γλυφάδα είναι ένα μεγάλο Εμπορικό κέντρο.

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, τη μεγαλύτερη που έχει βιώσει αυτή η γενιά πόσο βοηθά ο Δήμος τους συμπολίτες μας.
Με τις Κοινωνικές δομές Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Ιατρείο όπου πολλοί γιατροί της Πόλης προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Τώρα δημιουργείται ένας χώρος που θα λειτουργήσει ως χώρος για τους αστέγους. Όλα αυτά θα συντηρηθούν με δωρεές αλλά και με έξοδα του Δήμου. Δεν θέλουμε κανένας Δημότης να νιώθει μόνος και αβοήθητος σε αυτή την κρίση!

ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ.... Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ!!!

 ΦΙΕΗΚ.Ξ











ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1. ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ: ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ «ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ (VIDEO)

2. ΓΛΥΦΑΔΑ: ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΚΟΣΙΕΠΤΑ (27) ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

3. ΓΛΥΦΑΔΑ: «ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.» (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2004 – ΜΑΡΤΙΟΣ 2014).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ