Εντυπωσιακή συγκέντρωση του Γιώργου Παπανικολάου στην πλατεία Αγίου Νικολάου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μήνυμα νίκης ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών έστειλαν οι Γλυφαδιώτες με την παρουσία τους στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιώργου Παπανικολάου. Χιλιάδες συμπολίτες μας βρέθηκαν στην πλατεία Αγίου Νικολάου και έδωσαν δυναμικό παρών σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση.
Ο Γιώργος Παπανικολάου στην ομιλία του τόνισε ότι το αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου γεμίζει τον ίδιο και την παράταξη με την ευθύνη να συνεχίσουν την προσπάθεια ακόμα πιο μαχητικά και τολμηρά χωρίς την παραμικρή έκπτωση και χωρίς καμία υποχώρηση στον αγώνα για αξιοπρέπεια, εντιμότητα και διαφάνεια παντού. «Την ευθύνη να πείσουμε όσους δεν ήρθαν να ψηφίσουν. Αλλά και όσους δεν μας ψήφισαν στον πρώτο γύρο των εκλογών. Με την ευθύνη να χτίσουμε μια ακόμα πιο πλατιά, ακόμα πιο διευρυμένη συμμαχία πολιτών. Με την ευθύνη να μεταδώσουμε - όλοι μαζί! - το μήνυμα της αλλαγής σε όλους τους συμπολίτες μας. Σε κάθε γωνιά της πόλης μας!» όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «η Γλυφάδα μας» στην ομιλία του τόνισε ότι «Θα σταθούμε απέναντι με όποιον πρέπει, θα συμμαχήσουμε με όλες τις υγιείς και παραγωγικές δυνάμεις και θα αλλάξουμε τον τόπο μας. Με αφετηρία αυτή την Κυριακή η Γλυφάδα μας γυρίζει σελίδα! Η Γλυφάδα μας αλλάζει εποχή! Ζητάμε καθαρά την εντολή των Γλυφαδιωτών για να πράξουμε το χρέος μας, για να φέρουμε επιτέλους την πόλη μας στη θέση που της αξίζει!»
Παράλληλα σημείωσε ότι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου δεν δημιουργεί εφησυχασμό καθώς όπως υπογράμμισε «Η μεγάλη μάχη είναι αυτή την Κυριακή! Και θα τη δώσουμε όπως ξέρουμε να δίνουμε τις μάχες: Με διαφάνεια. Με πολιτισμό. Με ειλικρίνεια. Με συμμετοχή.»
Ο κ. Παπανικολάου απεύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψηφίους, τα στελέχη και τους υποστηρικτές άλλων συνδυασμών που βρέθηκαν στη συγκέντρωση. «Απόψε βρισκόμαστε εδώ ακόμα περισσότεροι. Άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους, από όλες τις δημοτικές παρατάξεις. Υπηρετούμε την αρετή της σύνθεσης δυνάμεων. Και όλοι μας έχουμε ένα μεγάλο κοινό: Την αγάπη για την πόλη μας. Την αγάπη για τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.» σημείωσε ο κ. Παπανικολάου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ