ΘΕΣΜΟΣ Η ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ


Π.ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ε. Β .Β.και Β., πραγματοποιήθηκε στο Καβούρι της Βουλιαγμένης η Εαρινή Συνάντηση των Ενοριακών Νεανικών Συνάξεων Αγίας Σοφίας Ν. Ψυχικού, Αγίου Νεκταρίου Βούλας και Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Βύρωνος με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρκιζας κ.κ. Παύλου.(ΦΩΤΟ)
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέρος της παραλίας του Μικρού Καβουρίου παραχωρήθηκε για την πραγματοποίηση της Εκδήλωσης για άλλη μια φορά, από τον Δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης κ. Σπυράγγελο Πανά με μεγάλη προθυμία.

Στην αρχή τελέσθηκε η Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου και στη συνέχεια οι υπεύθυνοι των Νεανικών Συνάξεων, ο π. Γεώργιος Χριστοδούλου, ο π. Νεκτάριος Κουτρουμάνης και ο π. Αντώνιος Χρήστου καλωσόρισαν όλα τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτή τη συνάντηση.
Η αλληλογνωριμία, η ψυχαγωγία σε ευπρεπή πλαίσια και η ενότητα με τον Χριστό και μεταξύ μας ήταν εμφανής και σε τούτη τη συνάντηση έτσι ώστε οι στόχοι των διοργανωτών επετεύχθησαν με επιτυχία.
Η συνάντηση κράτησε πάνω από 3,5 ώρες, με μουσική δίπλα στην παραλία και γύρω από τη φωτιά, με άφθονο φαγητό και αναψυκτικά ενώ πέρασαν όλοι μια ευχάριστη και ωφέλιμη βραδιά.
Στο τέλος, αφού καθαρίσαμε την περιοχή, ανανεώσαμε το Ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη, για τη νέα Εκκλησιαστική χρονιά 2014-2015, ευχόμενοι καλό και ευλογημένο καλοκαίρι!
                           Εκ των άνω Νεανικών Συνάξεων


Σχόλια