Σύσκεψη με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια είχε ο Δήμαρχος Γλυφάδας






Ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια (κατόπιν επιθυμίας του υπουργού) πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο της Γλυφάδας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου αναφέρθηκε σε θέματα ασφάλειας του πολίτη καθώς τα ποσοστά εγκληματικότητας είναι υψηλά στην περιοχή σε σχέση με όμορους δήμους, ενώ τόνισε την ανάγκη εκπόνησης ενός στρατηγικού σχεδίου για τη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και του Δήμου. Επίσης, ζήτησε την πλήρη αξιοποίηση των πρώην δημοτικών αστυνομικών - οι οποίοι έχουν ενταχθεί στην ΕΛ.ΑΣ, σε καθήκοντα που αφορούν κυρίως τη διασφάλιση της ευνομίας
και της ασφάλειας των δημοτών. 

  
Από την πλευρά του ο υπουργός κ. Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε ότι ξέρει τα προβλήματα της πόλης καθώς διαμένει στη Γλυφάδα και τόνισε ότι σκοπός της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου είναι να παρέχει στον πολίτη, μία Αστυνομία που θα επικεντρώνεται στο τρίπτυχο: Κύρος – Αποτελεσματικότητα – Φιλικότητα. Μία Αστυνομία που μπορεί να προλαμβάνει και να καταπολεμά την παραβατικότητα εξίσου αποτελεσματικά. Και για να γίνει αυτό – όπως είπε ο υπουργός - προϋποθέτει τους αστυνομικούς στους δρόμους και όχι στα γραφεία.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ  οι: Βλάσης Βαλατσός Ταξίαρχος Ν.Α. Αττικής, Φώτης Καραχάλιος αστυνομικός διευθυντής Ν.Α. Αττικής, Γιώργος Τσαγκαράκης αστυνομικός διευθυντής της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ν.Α. Αττικής, Άννα Μιχαηλίδου Διοικητής Τουριστικής Αστυνομίας - Αστυνόμος Β΄, Κώστας Μαρκόπουλος αστυνομικός υποδιευθυντής - διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας, Άγγελος Παπαγγελής αστυνομικός υποδιευθυντής - διοικητής  Α΄ Α.Τ Γλυφάδας, Βασίλης Καριανάκης αστυνομικός υποδιευθυντής - διοικητής Β΄ Α.Τ Γλυφάδας και Αναστάσιος Δημαράς αστυνομικός υποδιευθυντής- διοικητής Τροχαίας Ελληνικού.

Από την πλευρά του δήμου συμμετείχαν οι: Στρατής Παναγάκος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Τζούβελης Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & Περιβάλλοντος, Άννα Καυκά αντιδήμαρχος Παιδείας - Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Δημήτρης Νιτσιόπουλος αντιδήμαρχος Διοικητικού & Εσόδων, Μάριος Κασσέρης αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Στέλιος Σφακιανάκης πρώην δήμαρχος- εντεταλμένος για θέματα νεκροταφείου, Στέλιος Θεοδοσόπουλος εντεταλμένος για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Στέλιος Κουρουπάκης εντεταλμένος για θέματα ΑμεΑ, Σάσα Πατεράκη γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικοί σύμβουλοι.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ