<<ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ» ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ





Παγκόσμιος Μήνας για τον Καρκίνο του Μαστού και ο Σύλλογος «Μαζί για την Ζωή» με Πρόεδρο την Γραμματέα του Δ.Σ. Γλυφάδας Σάσα Πατεράκη διοργάνωσε στο Δημαρχείο της Πόλης μια καταπληκτική ημερίδα μαζί με τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ.
Η Πρόληψη σώζει ζωές αλλά και η αντιμετώπιση της νόσου με την έγκαιρη διάγνωσή  είναι τις περισσότερες φορές ιάσιμη.. Κάθε χρόνο στη χώρα μας καταγράφονται περίπου 4.500 νέα περιστατικά, ενώ υπολογίζεται ότι 1 στις 8 γυναίκες παγκοσμίως θα εκδηλώσει καρκίνο του μαστού σε κάποια φάση της ζωής της.
 Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ Σάσα Πατεράκη η αναφέρθηκε στην δική της εμπειρία , την δική της περιπέτεια η οποία και απετέλεσε την αφορμή για την ίδρυση του συλλόγου. Για την ευαισθητοποίηση όλων. Μια υπέροχη έκπληξη 
το τραγούδι που έγραψαν  για το Σύλλογο  ο Βασίλης Σαλέας  με ερμηνεία  του Ηλία Παλιουδάκη < ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ»

Στην εκδήλωση  μίλησαν: Ο Πρόεδρος Κλινικής ΡΕΑ Κυριάκος Μητσάκος Μπαρμπαγιάννης Μαιευτήρας Γυναικολόγος η κ. Χριστίνα Τόκου –Μαστολόγος,  η κ.Διονυσία Κουτσιουρούμπα – Μαιευτήρας Γυναικολόγος Μαστολόγος,
Στέφανος Ζερβούδης – Χειρουργός Μαστολόγος και Τηλέμαχος Ανθόπουλος – Πρόεδρος Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων. Την παρουσίαση της  είχε εκδήλωσης η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ